Advanced Web Ranking

Det finns ett ofta återkommande problem när det gäller ett nätverk av siter. Ofta har man problem att följa upp deras ranking i sökmotorerna ordentligt. Jag har nyligen testat ett program som heter Advanced Web Ranking som jag personligen anser vara den absolut bästa mjukvaran på marknaden för att se hur du ligger till på i förhand specifiserade sökord.

Snabbt och stabilt

Advanced Web Ranking har en både snabb och stabil platform för att utföra dessa komplexa rankingrapporterna. Dessutom innehåller mjukvaran massor med funktioner för att underlätta för dig när det gäller att se vart just ditt företag/site rankar på de stora sökmotorerna, dvs search engine ranking.

Det går helt enkelt till så att du matar in de sökord du är intresserad av att följa upp. Sedan väljer du vilken sökmotor du vill att programmet ska söka igen för att hitta just din site och dess website ranking. Sedan låter du Advanced Web Ranking göra resten! Progrmamet kommer att få fram exakt vilken position din sida har i SERP’en med det sökord du specificerat. Så enkelt är det!

Konkurrentkoll

Ytterligare en bra sak jag upptäck att AWR gör för dig är att den hjälper dig även att hålla koll på konkurrenterna och deras placering i SERP’en. För varje sökord du kört en rapport på får du även fram konkurrenternas placering på vilket är ett väldigt bra tillfälle att se vart du behöver jobba lite extra med din sökmotoroptimering för att ta igen de tappade placeringarna.

Hitta sökord

En annan bra sak är att Advanced Web Ranking kan hjälpa dig att hitta relevanta sökord för just ditt företag/site. Mata in ett sökord så kan AWR hitta relevanta och sökmotoreffektiva fraser som du kan jobba med. Detta betyder att du inte behöver anställa dyra marknadsförare för att hitta just dina relevanta sökord, sökord som är extremt viktiga för att ditt företag ska ranka så högt som möjligt på de största sökmotorerna.

När rapporterna är körda kan du gå in på de avancerade tabellerna för att se hur dina placeringar har förändrats över tiden. Detta är ett väldigt bra tillfälle att se vilka ord som behöver lite extra uppmärksamhet och vilka som kanske inte behöver jobbas mer med just nu.

Företag

Jobbar du med Advanced Web Ranking som SEO-företag så har du även möjlighet att skriva ut och skicka iväg extremt professionella rapporter till dina kunder med ett väldigt bra keyword research tool. På så sätt hjälper AWR dig att upprätthålla en professionell image.

Som företag har du även möjligheten att köra rapporter på flera projekt samtidigt vilker sparar enormt mycket tid för dig. Det betyder att du alltså kan ägna mer tid och din sökmotoroptimering och mindre tid till att skapa manuella och krångliga rapporter.

Det spelar absolut ingen roll vilket land siten du jobbar med ligger i. AWR kan söka igen mer än 1000 olika sökmotorer i hela världen, så bara för att ditt företag har kunder i ett annat land så betyder det inte att du måste ha flera olika program för att klara av rapporteringen. Advanced Web Ranking klarar att söka igenom alla länders sökmotorer.

Testa gratis

Testa gärna Advanced Web Ranking gratis i 30 dagar. Du kan ladda ner programmet på deras hemsida här.