post

Elbilar är framtiden!

Det är många med oss som senaste åren förstått att elbilar är framtidens melodi! Det är fordonet att satsa på av så många anledningar. Dels så är de dyraste modellerna helt otroliga och går fullt ut att jämföra med lyxbilar av bensinmodell. Titta bara på Teslas modeller eller Northvolts bilar som är helt otroliga. Man önskar ju att man hade förstått hur bra det skulle gå för dessa typer av företag så att man själv hade kunnat investera i dem tidigt, för att det är bra ekonomsikt att köra elbil men det hade varit ännu bättre att ha aktier i Tesla sen några år tillbaka, då hade man kunnat köpa en bil från dem bara på avkastningen idag, med lite tur.

Ekonomiskt är de såklart att föredra elbil för det billigare priset du får av att använda elbilsladdare istället för att åka och tanka. Bensinpriserna kanske går upp och ned, men dyrt är det alltid ändå. Många tycker att elbilarna kostar mycket men om du ser till att det jämnar ut sig över tid med tanke på skatter, avgifter och framförallt kostnaden för själva drivmedlet, alltså el istället för bensin, så ser man att det blir billigare med en fräsch och fin elbil istället för en sämre bensinbil på lite längre sikt.

Sedan får man inte glömma hut bekvämt det är när du har din laddbox hemma. Tänk er att ha bensinmacken ute på tomten, oj vad mycket lättare livet hade blivit och vilken tid man sparat. Exakt så är det när du har din laddbox elbil därhemma. Det blir alltså både bekvämt och billigt på detta vis.

Det är inte bara av ekonomiska, bekvämliga och estetiska skäl som elbilen innebär en framtidslösning. Framförallt är det bra för miljön. Detta är en viktig fråga för vår planet och allt vi kan göra för att hjälpa till bör vi därför göra. Och just att införskaffa sig en elbil kanske är det bästa sättet att göra detta på. Att inte släppa ut växthusgaser av fossilt bränsle är jätteviktigt. Sedan får vi inte glömma det andra fördelarna och att att det bara kommer växa över tid. De fördelar som finns med miljöanpassade bilar såsom skatter, avgifter, subventioner och så vidare kommer bara att öka. Kombinerat med detta så kommer även platserna på stan och i landet där man kan ladda dem att öka vilket kommer gör allt än mer bekvämt. Under 2022 kommer många nya elbilar ut på marknaden.

elbil